Luxe Gezichtbehandeling met Hydrofacial
Luxe Gezichtbehandeling met Hydrofacial

Een hydrofacial, ook wel bekend als hydrodermabrasie is de perfecte behandeling om uw huid grondig schoon te maken, te exfoliëren en hydrateren. Een hydrofacial is een professionele behandeling die ingezet kan worden bij verschillende huidcondities zoals acne, droge huid en rimpels. 

Het is een non-invasieve behandeling, bestaande uit drie stappen die perfect is om de huid te verbeteren. Bij Beautykliniek Weesp wordt deze behandeling uitgevoerd door een professional.

De behandeling

Een hydrofacial is ontwikkeld om het vochtvasthoudende gehalte in de huid te verhogen. De behandeling wordt uitgevoerd door een professional en bestaat uit 3 delen:

  • Reiniging & Peeling – Bij de eerste stap wordt de huid gereinigd met een zachte exfoliatie en ontspannende peeling. Hierdoor komt een nieuwe huidlaag tevoorschijn.
  • Extracties & Hydratatie – Door middel van zuiging worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd. Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd.
  • Insluizen en beschermen – Bij de laatste stap wordt gebruik gemaakt van antioxidanten om de huid te beschermen en peptiden om de huid een stralende gloed te geven. 

De behandeling kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen voor een nog beter resultaat. De behandeling geeft je een gladdere, meer stralende en egale huid. De resultaten zijn direct zichtbaar.

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met de Hydrofacial Radiofrequentie. Dit unieke apparaat heeft 6 verschillende functies, waardoor het gebruikt kan worden voor verschillend doeleinden. Denk hierbij aan ultrasound, borstel apparaat, vacuum zuig, galvanische stroom, hoogfrequent en spray verstuiver. 

Ná de behandeling

De behandeling duurt ongeveer een uur. Na de behandeling kun je de dag voortzetten als normaal. Na de behandeling kan de huid wat rood worden, maar dit trekt vanzelf weg. Vermijd exfoliërende behandelingen voor een paar dagen ná de behandeling.

Benodigd aantal behandelingen

Na slechts één behandelingen zijn de resultaten al zichtbaar. Voor het optimale resultaat raden we echter meer behandelingen aan. Het benodigd aantal behandelingen is afhankelijk van jouw huidtype en wensen. Gemiddeld zitten er 2-4 weken tussen elke behandeling. Informeer bij uw specialist voor een op maat gemaakt behandelplan.

Voordelen

De hydrofacial staat bekend om de algehele huidtextuur, huidteint en het uiterlijk van de huid te verbeteren. De behandeling biedt vele voordelen voor verschillende huidcondities. Uit onderzoek is gebleken dat de behandeling effectief is om onder andere acne, mee-eters, rosacea en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Overige informatie
De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en is ontwikkeld voor alle huidtypes. De glans en hydratatie blijven 5 tot 7 dagen zichtbaar na de behandeling. De huidverjongende effecten van de behandelingen blijven tot 3 maanden doorwerken.
Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze hydrofacial? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar
+31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.

× Hulp nodig?