Luxe Gezichtbehandeling
Luxe Gezichtbehandeling

Laat uzelf en uw huid verzorgen met onze gezichtsbehandeling. In 60 minuten geven wij uw huid een boost. Dit is dé perfecte behandeling om de huid te verzorgen en verbeteren. De eerste keer dat je onze salon bezoekt nemen wij graag de tijd voor een huidanalyse en bespreken wij uw wensen. Op basis hiervan stellen wij een behandelplan op. Na de intake kunnen wij direct starten met de eerste behandeling.

De behandeling duurt 60 minuten. U wordt behandeld door een specialist op het gebied van huidverbetering, die u en uw huid geheel in de watten legt. 

Belang gezichtsbehandeling

Naast het gebruik van de juiste huidverzorging, is een gezichtsbehandeling perfect om de huid te verzorgen en verbeteren. Wanneer u de huid niet reinigt zullen de poriën verstoppen en kunnen huidproblemen, zoals acne ontstaan. Een gezichtsbehandeling kan daarnaast zorgen dat een droge huid weer wordt gevoed, terwijl een vette huid terug in balans wordt gebracht. Kortom, een gezichtsbehandeling is de perfecte methode om de huid gezond te houden en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. 

De behandeling

Voor de behandeling maken we gebruik van natuurlijke en biologische aloë vera producten. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid te kalmeren en te voeden. De quick gezichtsbehandeling van 30 minuten ziet er als volgt uit: 

 1. Oppervlaktereiniging –  de huid wordt gereinigd en wordt zo voorbereid op de behandeling.
 2. Dieptereiniging – de huid wordt grondig gereinigd, waarbij eventuele onzuiverheden verwijderd worden. 
 3. Peeling – afhankelijk van het huidtype, is een peeling de volgende stap in uw gezichtsbehandeling.
 4. Masker – afgestemd op uw huidtype wordt een masker aangebracht. Dit is tevens het perfecte moment om heerlijk te ontspannen. 
 5. Serum & crème – aan het einde van de behandeling wordt een serum en crème aangebracht om de huid te voeden en beschermen. 

Tijdens de behandeling krijgt u bovendien een ontspannende handmassage. 

Voordelen
 • Ontspannend;
 • Geeft de huid een boost;
 • Verwijdert onzuiverheden;
 • Een grondig gereinigde huid, kan actieve stoffen beter absorberen;
 • Huidproblemen kunnen worden aangepakt;
 • Voorkomt vroegtijdige huidveroudering;
 • Geeft een gezonde en frisse huid/
Aantal behandelingen

Om de huid optimaal te verzorgen, raden we aan om elke 4 tot 6 weken een behandeling bij onze specialist in te plannen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze gezichtsbehandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar
+31618826987
om gemakkelijk een afspraak in te plannen.

× Hulp nodig?