Lashlifting
Lashlifting

Lashlifting is een geweldige manier om uw eigen natuurlijke wimpers te laten krullen. Bovendien creëert u de uitstraling van langere en vollere wimpers. Deze behandeling is het perfecte alternatief voor mensen die liever geen wimperextensions willen, maar de ogen toch willen laten spreken. 

De lift blijft tot 8 weken zichtbaar en er is weinig nazorg nodig. De behandeling is perfect voor mensen die normaal een wimperkruller gebruiken. Bij Beauty Kliniek Weesp zijn wij gespecialiseerd in lashlifting.

De behandeling

Lashlifting is een effectieve manier om de wimpers te krullen, voor langere periode. Met als resultaat gekrulde wimpers, waarbij de wimpers bovendien voller en langer ogen. Tijdens de behandeling worden siliconen pads op de oogleden aangebracht, waar de wimpers op vast geplakt worden. Vervolgens worden er verschillende vloeistoffen aangebracht, die ervoor zorgen dat er een krul in de wimpers komt. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Werking van behandeling

Wanneer de wimpers zijn vastgeplakt op het siliconen pad, worden er verschillende vloeistoffen aangebracht, om de stand van de wimpers te veranderen. De stand en de vorm van de wimpers wordt veroorzaakt door de zwavelverbindingen in de wimpers. Tijdens de lashlift worden deze verbindingen verbroken en opnieuw opgebouwd. Allereerst wordt er een lotion aangebracht die de wimpers zacht maakt, laat opzwellen en de haarschubben laat openstaan. Hierdoor worden de zwavelbindingen verbroken. De lotion moet een 10 – 20 minuten intrekken. 

Daarna wordt de lotion voorzichtig verwijderd. De tweede lotion die aangebracht wordt zorgt ervoor dat er nieuwe zwavelverbindingen worden gevormd. Door de siliconen pad die opgeplakt is op het ooglid, wordt de nieuwe stand van de wimpers bepaald. Ook deze lotion moet 10 tot 20 minuten intrekken. 

Na de behandeling

Direct na de behandeling zijn de resultaten al zichtbaar, na 24 uur is echter het uiteindelijke resultaat pas zichtbaar. De eerste 24 uur is het belangrijk dat u let op het volgende: de wimpers mogen niet nat worden, wrijf niet in de ogen, vermijd het gebruik van make-up en gebruik olievrije producten rondom de ogen. Na deze 24 uur kunt u alles weer doen zoals u daarvoor ook deed. U kunt ook gewoon mascara dragen, na deze 24 uur.

Voordelen
  • Het resultaat is 6-8 weken zichtbaar;
  • De ogen lijken groter;
  • De wimpers zijn gekruld;
  • Geen wimperkruller meer nodig;
  • Geeft een natuurlijke uitstraling;
  • Niet schadelijk voor de wimpers;
  • De wimpers lijken langer;
Overige informatie

De resultaten blijven gemiddeld 6-8 weken zitten. De behandeling is volledig pijnloos, tijdens de behandeling heeft u de ogen gesloten. Plan de lashlifting behandelingen niet te dicht op elkaar. Laat daar minimaal 6-10 weken tussenin.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze lashlifting behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen. 

× Hulp nodig?