Eigenaresse Beauty Kliniek Weesp

Ailin Razaeeparsa, Eigenaresse van Beauty Kliniek Weesp heeft haar sporen al verdiend binnen de beauty branche. Met ruim 15.7k followers op haar Instagram account en jarenlange ervaring. Naast het uitvoeren van behandelingen op het gebied van PMU en huidverbetering heeft Ailin ook een grote groep specialisten opgeleid. Het starten van een eigen salon met inhouse academy was een logische volgende stap.  

over ons

Ruim 5 jaar geleden is Ailin met haar gezin in Nederland komen wonen. Met een titel als Engineer op zak was het voor Ailin toch een flinke uitdaging om zonder de Nederlandse taal te beheersen een baan binnen haar vakgebied te vinden. Toch is het haar gelukt om te starten als engineer. Al snel had Ailin door dat zij graag meer wilde en tegen alle verwachtingen in binnen een totaal ander vakgebied. Ailin starte op eigen kracht aan de Phi Academy voor een training Microblading. Dit was voor Ailin een start van een hele nieuwe carrière binnen de beauty branch.

Royal Beauty Academy

Beauty Kliniek Weesp beschikt naast een salon over een inhouse beauty academy genaamd, Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy kun je verschillende opleidingen volgen op het gebied van PMU en huidverbetering.

Ben je benieuwd naar Royal Beauty Academy en de aangeboden opleidingen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of kijk op de website voor meer informatie, data & prijzen en beschikbaarheid.