Browslifting
Browslifting

Wilt u dat uw wenkbrauwen er prachtig, vol en natuurlijk uit komen te zien?  Wij bieden u de meest aantrekkelijke nieuwe techniek met o.a. liftende producten zonder toevoegingen.  De perfecte manier om uw wenkbrauwen te temmen en ‘fluffy brows’ te creëren. 

De wenkbrauwen worden naar boven geborsteld daarbij zorgen de liftende producten ervoor dat dit op een lange termijn ook zo blijft zitten. De resultaten van deze behandeling zijn tussen de 6 tot 8 weken zichtbaar.

De behandeling

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen in de juiste richting geplaatst: met als resultaat voller en strakker ogende wenkbrauwen. De behandeling heeft een natuurlijk resultaat, die ongeveer 6 weken zichtbaar blijft. De behandeling maakt gebruikt van de natuurlijke wenkbrauwharen, waardoor het niet geschikt is voor mensen met weinig wenkbrauwharen.

Allereerst worden de wenkbrauwen gereinigd en ontvet. De wenkbrauwen worden vervolgens in de juiste richting geborsteld en deze worden met wateroplosbare lijm vastgezet. Vervolgens wordt een vloeistof aangebracht die ervoor zorgt dat de haartjes gelift worden. Na een aantal minuten intrekken wordt deze vloeistof verwijderd. De tweede vloeistof die wordt aangebracht zorgt ervoor dat de haartjes in de nieuwe positie blijven staan. Na een paar minuten worden de wenkbrauwen in zijn geheel schoongemaakt. Vervolgens zullen de wenkbrauwen worden geverfd en geëpileerd.

Na de behandeling

De eerste 24 uur is het belangrijk dat u let op het volgende: de wimpers mogen niet nat worden, raak de wenkbrauwen niet aan, vermijd het gebruik van make-up en gebruik olievrije producten rondom de ogen. Na deze 24 uur kunt u alles weer doen zoals u daarvoor ook deed. U kunt ook gewoon wenkbrauwproducten dragen, na deze 24 uur.

Resultaten
Voordelen
  • Het resultaat is 6-8 weken zichtbaar;
  • Geeft een natuurlijke uitstraling;
  • Niet schadelijk voor de wenkbrauwen;
  • De wenkbrauwen lijken strakker en voller;
  • De wenkbrauwen zien er gevoed en verzorgd uit.
Overige informatie

De resultaten blijven gemiddeld 6-8 weken zitten. De behandeling is volledig pijnloos, tijdens de behandeling heeft u de ogen gesloten. We raden de behandeling af, bij: ooginfecties, verse littekens (minder dan 2 maanden), eczeem en/of psoriasis in de wenkbrauwen, alopecia en zwangerschap.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze browslifting behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar
+31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.

× Hulp nodig?