Henna Brows en threading
Henna Brows incl. threading

Henna Brows incl. threading is e perfecte behandeling om de wenkbrauwen te stylen. Niet alleen worden de wenkbrauwen in model gebracht met threading, daarnaast wordt zowel de huid als de wenkbrauwharen gekleurd waardoor je direct vollere en strakkere wenkbrauwen creëert. 

De resultaten blijven tot 6 weken zichtbaar. De perfecte behandeling, voor iedereen die zijn/ haar wenkbrauwen niet elke dag wilt tekenen.

De behandeling

Bij Henna Brows worden de wenkbrauwen gestyled en gekleurd. Zo krijgt u strakkere en vollere wenkbrauwen. In tegenstelling tot het verven van wenkbrauwen, wordt bij Henna Brows ook de huid gekleurd. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en heeft u geen wenkbrauwpotlood meer nodig! Wij raden u aan om de wenkbrauwen vóór de behandeling te scrubben, zodat de henna zo lang mogelik kan blijven zitten. 

Tijdens de behandeling zullen we allereerst de huid ontvetten, voordat we de henna aanbrengen. Daarna zullen we de wenkbrauwen in vorm brengen d.m.v. threading. Dit is een ontharingsmethode om de wenkbrauwen nauwkeurig in model te brengen met behulp van touwtjes. Daarna wordt de henna aangebracht. Hoe lang dit blijft zitten, verschilt per persoon. Gemiddeld blijft het tot 14 dagen op de huid zitten en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Voor de behandeling wordt een veilige verf gebruikt, die beschikbaar is in verschillende tinten.

Voordelen
  • Je hoeft niet elke dag jouw wenkbrauwen meer te tekenen;
  • De wenkbrauwen blijven tot 6 weken gekleurd;
  • De kleuring zal niet vervagen;
  • De verf is geurloos, duurzaam en veilig;
  • Effectieve techniek om de wenkbrauwen te kleuren.
Contra-indicaties

In sommige gevallen vinden wij het niet verstandig om te behandelen. In onderstaande gevallen zullen wij niet behandelen. Twijfel je of de behandeling geschikt is voor u, neem dan vrijblijvend contact op. 

  • Bij allergie of overgevoeligheid voor haarverf en/of henna;
Nazorg

Voor het beste resultaat is een goede nazorg essentieel. Vermijd de eerste 24 tot 48 uur contact met water en vermijd het gebruik van oliën en crèmes. Voorkom daarnaast dat je de huid onder de wenkbrauwen te vaak reinigt en/of scrubt. Hierdoor zal de henna minder lang blijven zitten. 

Overige informatie

Aangezien henna is gemaakt van natuurlijke producten, zorgt dit zelden voor een allergische reactie. Mocht er toch een allergische reactie optrede, dan raden wij aan om contact op te nemen met de huisarts.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor onze henna brows behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen. 
× Hulp nodig?