PowderBrows
PowderBrows

Wil je een natuurlijke en zachte wenkbrauw look, die elk moment van de dag goed zit? Kies dan voor de Ombre Brows techniek, ook wel bekend als Powder brows. Ombre brows zijn een permanente make-up techniek, waarbij de wenkbrauwen zacht worden opgebouwd en steeds donkerder worden aangezet naar het einde toe.

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een techniek waarbij pigmenten in de huid worden aangebracht, waardoor semi-permanente wenkbrauwen aangebracht kunnen worden. Hierdoor zullen uw wenkbrauwen altijd goed zitten.

Eerste behandeling

Vóór de eerste behandeling kijken krijgt u eerst een intakegesprek, waarbij gekeken wordt naar uw wensen. We gebruiken de golden ratio om te bepalen op welke positie de wenkbrauwen komen. Vervolgens wordt samen met u, de vorm van de wenkbrauwen bepaald en de pigmentkleur. Wanneer we dit hebben besproken en u geheel tevreden bent kunnen we aan de behandeling beginnen. De behandeling wordt uitgevoerd door een internationale master op het gebied van permanente make-up.

De techniek

Ombre brows zijn geïnspireerd door de ombre-haartrend. Net zoals andere permanente make-up behandelingen vult het de wenkbrauwen en verbetert het de uitstraling van de wenkbrauwen. Dit wordt gedaan door semi-permanente pigmenten in te brengen, in de bovenste en middelste laag van de huid. Het pigment wordt ingebracht met behulp van een techniek die pixelatie heet, waarbij allemaal kleine stipjes worden aangebracht. Dit zorgt voor een 3D effect, waardoor de wenkbrauwen er natuurlijk en donzig uitzien. De machine die wordt gebruikt is speciaal ontworpen om deze pigmenten aan te brengen.

De Ombre techniek is te herkennen aan de kleurgradatie door de wenkbrauwen heen. De kleur wordt vanaf het begin van de wenkbrauwboog, naar het midden tot aan de staart van de wenkbrauw geleidelijk donkerder. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen zijn vervaagd. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor mensen die in het dagelijks leven vaak wenkbrauwpoeders gebruiken.

Na de eerste behandeling is vaak 1 touch up nodig om het gewenste resultaat te behalen. Deze touch up vindt ongeveer 6 weken na de eerste behandeling plaats. Het resultaat blijft gemiddeld 1,5 tot 2 jaar zitten. Echter verschilt dit per persoon.

Indicaties en contra-indicaties

Permanente make-up is geschikt voor ieder huidtype. De behandeling is perfect voor mensen die hun natuurlijke wenkbrauwen willen corrigeren. Dit maakt de behandeling perfect voor mensen die onregelmatige haargroei hebben van de wenkbrauwen, maar ook voor iedereen die wilt dat zijn/ haar wenkbrauwen altijd goed zitten.

Wij behandelen niet wanneer u al permanente make-up voor de wenkbrauwen heeft. Daarnaast behandelen we niet bij diabetes patiënten (wanneer dit niet onder controle is).

Voordelen
  • Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke pigmenten;
  • De pigmenten stimuleren de natuurlijke haargroei van de wenkbrauwen;
  • De behandeling wordt uitgevoerd door een internationale master;
  • Deze techniek biedt een natuurlijk resultaat;
  • Geschikt voor ieder huidtype;
  • Brengt uw gezicht in de juiste verhouding;
  • Zorgt ervoor dat uw wenkbrauwen altijd goed zitten;
  • Is perfect om littekens en kale plekjes te camoufleren.
PowderBrows
Resultaten
Overige informatie

De kleur van de wenkbrauwen zullen direct naar de behandelingen erg intens zijn. De kleur van de wenkbrauwen zullen na een paar weken echter afnemen naar de gewenste kleur. 72 uur van tevoren mag u niet meer roken en geen alcohol, groene thee of koffie nuttigen. Daarnaast is het belangrijk dat er minimaal 4 weken zitten tussen een botox en/of filler behandeling en de permanente make-up behandeling. 

Zorg dat je het behandelde gebied tot 10 dagen droog houdt en zorg dat je niet wordt blootgesteld aan de zon.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor onze Ombre Brows permanente make-up behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.
× Hulp nodig?