Microblading
Microblading

Microblading wordt gezet door middel van een speciaal ontwikkelde handtool. Deze tool maakt het mogelijk om ultra dunne lijntjes te creëren in de huid. Deze lijntjes worden gevuld met de pigmentkleur die perfect bij jouw haar en huidskleur passen. Uiteraard kijken wij samen met jou naar de beste kleur.

Met een microblading behandeling heb je op elk moment van de dag perfecte wenkbrauwen. Deze behandeling maakt wenkbrauw make-up overbodig.

De Microblading techniek is ideaal voor iedereen die graag natuurlijke, volle wenkbrauwen wilt creëren. Door deze techniek zijn echte en neppe haartjes niet van elkaar te onderscheiden. Daarom wordt deze methode ook wel de hairstroke techniek genoemd. Gaat je voorkeur uit naar strakke nette wenkbrauwen of kies je juist voor de meer weelderige en volle wenkbrauwen? Alles is mogelijk, geef duidelijke aan welke look jij wit creëren. Onze Brow specialisten kijken graag met jou naar de mogelijkheden en wat bij jou past.

Wenkbrauwen corrigeren met microblading

Heb jij dunne wenkbrauwen en of kale plekjes? Deze zijn zeer subtiel te corrigeren met microblading. Dit doen wij door haartjes te creëren die niet te onderscheiden zijn van echte haartje op de plekken waar het nodig is. Een natuurlijke loop, zonder dat het er gemaakt uitziet. 

Geschikt voor:

  • Microblading kan toegepast worden op een droge of een normale huid.
  • Microblading is minder geschikt voor mensen met een vette huid. Met een vette huid raden wij Powder Brows aan.
  • Wil jij je natuurlijke wenkbrauw corrigeren met haartjes die niet te onderscheiden zijn van echte haartjes? Kies dan voor Microblading.

Het resultaat:

  • Direct na de behandeling zal de kleur van de wenkbrauw erg intens zijn. Tijdens het genezingsproces neemt de kleur af.
  • Vaak maar 1 touch up nodig. De touch up vindt ongeveer 6 weken na de eerste behandeling plaats.
  • Het resultaat van deze behandeling blijft gemiddeld 1 – 2 jaar zitten.
× Hulp nodig?