Threading
Threading en epileren

Wenkbrauwen zijn een opvallend kenmerk van ons gezicht en hebben een aanzienlijke invloed op onze uitstraling. Onze wenkbrauwspecialist begrijpt hoe belangrijk het is om wenkbrauwen te hebben die perfect bij uw gezicht en levensstijl passen. Daarom bieden we twee populaire en effectieve methoden aan om uw wenkbrauwen in topvorm te krijgen: threading en epileren.

 

Epileren

Epileren is een andere populaire techniek die wordt gebruikt om ongewenste haartjes rond de wenkbrauwen te verwijderen. Onze wenkbrauwspecialist gebruikt pincetten van hoge kwaliteit om zorgvuldig overtollige haartjes te plukken, waardoor we de perfecte wenkbrauwvorm voor jouw gezicht kunnen creëren.

Threading

Threading is een eeuwenoude techniek die zijn oorsprong vindt in het Midden-Oosten en Zuid-Azië. Het is een vakkundige methode waarbij onze getrainde wenkbrauwspecialisten ongewenste haartjes met behulp van een draad verwijderen. De draad wordt op een specifieke manier over de huid gerold, waardoor de haartjes tussen de draden worden vastgegrepen en snel worden verwijderd.

Threading biedt vele voordelen. Het is een zeer nauwkeurige methode, waardoor onze specialisten elke haar individueel kunnen verwijderen. Dit zorgt voor strakke en prachtig gevormde wenkbrauwen. Bovendien is threading geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huid, omdat er geen chemicaliën of warmte bij komen kijken.

Wenkbrauwspecialist

Onze wenkbrauwspecialist is getraind in het analyseren van gezichtsstructuren, oogvormen en verhoudingen om de ideale wenkbrauwvorm te bepalen die uw natuurlijke schoonheid accentueert. We nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te begrijpen en werken met precisie om het gewenste resultaat te bereiken. Geef de wenkbrauwen een extra dimensie, door te kiezen voor henna of wenkbrauwverf.

Wij geloven in de algehele gezondheid van de wenkbrauwen. Daarom delen we graag enkele waardevolle tips en producten om de haargroei te stimuleren en de wenkbrauwen gezond en vol te houden. Onze specialisten zullen u advies geven over de juiste verzorging, voeding en producten die u kunt gebruiken om het beste uit uw wenkbrauwen te halen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze epileren of threading? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar
+31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.

× Hulp nodig?