Wimper Extensions
Wimper Extensions

Wilt u wakker worden met mooie, volle en gekrulde wimpers? Voor velen vrouwen is dit een droom! Helaas is niet iedereen gezegend met volle wimpers. Wimper extensions zijn daarvoor de perfecte oplossing. 

Bij Beautykliniek Weesp gebruiken we verschillende technieken, waaronder one by one en volume. Wilt u een natuurlijk resultaat of gaat u voor een extra look? Wij kunnen het voor u regelen.

De behandeling

Bij deze behandelingen worden kleine haartjes met lijm bij de aanzet van de wimpers aangebracht, om langere en vollere wimpers te creëren. De lengte van de haartjes variëren in kleur, lengte en dikte. Welke lengte, dikte en kleur gekozen wordt, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende technieken.

Techniek

Bij Beautykliniek Weesp gebruiken we de one-by-one techniek. De one-by-one techniek, is een klassieke methode, waarbij de wimper haartjes per stuk worden aangebracht aan de natuurlijke wimpers met een speciale lijm. Deze methode is perfect om een natuurlijke look te creëren. Er worden gemiddeld 80-120 wimperharen aangebracht.

Voordelen
  • Beschadigt de natuurlijke wimpers NIET;
  • Bestand tegen traanvocht, (zee)water en zon;
  • Geeft een natuurlijk resultaat;
  • Geeft volume, lengte en kleur aan de wimpers;
  • Hebben een groot draagcomfort;
  • Geen mascara meer nodig, wat veel tijd bespaart in de ochtenden;
  • Geven het gezicht een open blik;
  • Gaan 6-8 weken mee.
Waarom wij?

Bij Beautykliniek Weesp is de gezondheid van de natuurlijke wimpers een prioriteit. De extensions zullen geen schade aanbrengen aan de wimpers. De wimpers en de lijm zijn gemaakt van organische materialen. Vóór de behandeling geven we u een op maat gemaakt advies met betrekking op de lengte en de dikte van de wimper extensions.

Voor wie?

Wimper extensions zijn geschikt voor iedereen die langere en vollere wimpers willen. De wimpers kunnen gewoon gedragen worden bij het zwemmen, sporten, douchen en ga zo maar door. Ook voor mensen met een bril of lenzen zijn wimper extensions aan te raden. Aangezien de wimperextensions worden aangebracht op de natuurlijke wimperharen, is deze behandeling niet geschikt voor mensen zonder wimperharen. Daarnaast is de behandeling ook niet geschikt voor mensen met oogziektes.

Overige informatie

De behandeling duurt ongeveer 1,5 – 2 uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat wordt aangebracht. Tijdens de behandeling heeft u de ogen gesloten, vóór de behandeling bespreekt u het gewenste resultaat. De wimpers vallen gelijk uit met de natuurlijke wimpers. Dit natuurlijke proces duurt gemiddeld 2 maanden. De wimpers blijven 6-8 weken zitten. Om het meest optimale resultaat te behouden, kunt u na 2-4 weken terugkomen om de wimpers bij te laten vullen. 

We willen u vragen om zonder make-up naar de behandeling te komen.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor onze wimper extensions behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.
× Hulp nodig?