BB V-line Collageen Draad behandeling
BB V-line Collageen Draad behandeling

Zoekt u een manier om rimpels te verminderen? De BB V-line Collageen draad behandeling gebruikt één van de nieuwste technieken op het gebied van huidverjonging. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen, hyaluronzuur en elastine af, met als gevolg het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

Met de BB V-line Collageen draag behandeling wordt een speciale draad gebruikt op basis van collageen en stamcellen, om fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren.

Werking van behandeling

Zoals de naam van de behandeling al verraadt, wordt er bij deze behandeling een draad gebruikt. Deze draad is samengesteld op basis van collageen en stamcellen en wordt met behulp van een speciaal serum en een tangetje aangebracht op de rimpels. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en zal de zichtbaarheid van rimpels verminderen. 

De behandeling wordt gecombineerd met een bindweefselmassage of microneedling behandeling, verstevigende en liftende behandelingen. De perfecte combinatie om de huid te liften en fijne lijntjes en rimpels te vervagen.

De behandeling

De behandeling start met een reiniging, om de huid schoon te maken en voor te bereiden. Daarna wordt een exfoliant gebruikt om dode huidcellen en overig vuil te verwijderen. Voor de draden worden aangebracht wordt er een korte bindweefselmassage uitgevoerd. Daarna is het tijd om de draden aan te brengen met een speciaal serum. De behandeling wordt afgesloten met dagelijkse verzorging. 

De behandeling is ook goed te combineren in combinatie met andere specialisaties, zoals een bindweefselmassage een microneedling. De specialist zal een op maat gemaakt advies geven.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die fijne lijntjes en rimpels heeft. Het beste resultaat bereik je in een kuur van 4 behandelingen. Je start met 3 behandelingen (om de 10-14 dagen) en na 3-4 maanden de 4e behandeling. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Voordelen

De behandeling is speciaal ontwikkeld om de diepte van rimpels te minimaliseren. De resultaten zullen per persoon verschillen.

Overige informatie

De behandeling is geschikt voor zowel het gezicht en de hals als de decolleté. Wil je niet het gehele gezicht behandelen, dan werken we met zones. Denk aan het voorhoofd of de rimpels rondom de ogen en de neuslippenplooi. 

De behandeling is non-invasief en wordt niet als pijnlijk ervaren.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze BB V-line Collageen Draad behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen. 

× Hulp nodig?