DMK Huidtherapie
DMK Huidtherapie

De focus van DMK is het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid. De opbouw van een nieuwe, gezonde huidconditie is een proces en is gericht op: huidverjonging, huidversteviging, acne pigmentatie, vale teint, reactieve huid, rosacea, cellulite en nog veel meer!

DMK biedt oplossingen aan voor elke huidconditie en elk huidtype. De werking van de DMK huidtherapie begint binnenin de huid, op cellulair niveau, maar kan wel al na de eerste behandelingen zichtbaar zijn voor het blote oog zoals een vollere huid, gezondere kleur, etc… De huid wordt d.m.v. DMK geheel opnieuw opgebouwd.

Behandelingstraject

DMK is een compleet concept dat bestaat uit behandelingen en producten voor thuisgebruik. Alleen door de combinatie krijg je het optimale resultaat. De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een “quick fix”. De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd. 

Het gehele behandeltraject van de DMK- huidtherapieën is net iets anders dan je misschien gewend bent. Het is namelijk niet zo dat jij zelf de behandeling kunt kiezen, bij DMK bepaalt de huidspecialist de behandeling voor jou! Als jij voor het eerst komt, gaan wij de huid analyseren en maken een op maat gemaakte behandel- en productadvies. Let op: thuisverzorging is verplicht in dit traject.

Er zijn twee verschillende behandelingen waar wij uit kiezen:

 
DMK-Enzym

DMK Enzyme is een paramedische behandeling die werkt tot diep in de cel en zorgt voor verbetering van de structuur en functies van de huid.

Wat is het plasmatisch effect? Plasma = Plasma + Bloed 

DMK Enzymtherapie induceert een ‘plasmatisch effect’ in de huid door alle perifere haarvaten te verwijden. Dit verbetert de zuurstofopname vanuit het lichaam. Deze verhoogde zuurstof wordt afgezet in de mitochondriën.

Het plasmatische effect treedt onmiddellijk op na verwijdering van het DMK-enzym. Speciaal geformuleerde DMK-enzymen zorgen voor lymfedrainage die door de cliënt wordt gevoeld als het aanspannen en pulseren van het enzymmasker. Dit bevordert een stroom van vers zuurstofrijk bloed vanuit de huid naar de verwijde haarvaten.

De resultaten van het DMK plasma-effect zijn duidelijk zichtbaar op de huid van hals, gezicht en decolleté na een enzymbehandeling. De haarvaten tekenen zich af als een wegenkaart, wat wijst op een totale verwijding van de haarvaten.

DMK Peeling

Er zijn verschillende DMK Peels met verschillende pH’s: van basische tot en met zure. 

  • toepasbaar bij donkere huiden en pigmentatiestoornissen;

  • specifieke peel voor delicate en getraumatiseerde huiden;

  • specifieke peel toepasbaar bij (ontstoken) acne en rosacea;

  • geen brandwonden;

  • met respect voor de natuurlijke pigmentatie; 

  • geen permanente lijnen of afbakening onder kaaklijn; 

  • zonder neveneffecten zoals roodheid en zwelling; 

  • geen langdurig herstel nodig (korte tot geen downtime); 

  • inzetbaar tijdens winter én zomermaanden; 

De huidspecialist bepaalt op basis van jouw huidtype en huidconditie wat op dat moment de beste behandeling is.
Dit kun je verwachten:

Bij je eerste bezoek zal onze DMK Specialist je huidconditie nagaan en de belangrijkste probleemzones bepalen. DMK Specialisten zijn erop getraind om je huid grondig te beoordelen vanuit een functioneel en structureel inzicht en kunnen zo een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Dit behandelschema bestaat uit enerzijds de behandelingen en anderzijds de adviezen voor de thuisproducten.

Om de beste resultaten te behalen zijn regelmaat en toewijding heel belangrijk! 
Alleen op die manier werken wij samen naar de gewenste resultaten toe. Na één behandeling of/en week na week zien we de huidconditie progressief verbeteren. Maar geduld is een schone deugd: afhankelijk van de huidconditie wordt een mooi resultaat zichtbaar na zes tot twaalf weken.

Resultaten
Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze laser ontharing behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar
+31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.

× Hulp nodig?