Brazilian Wax
Brazilian Wax

Wilt u uw haren rondom de bikinilijn verwijderen, zonder dagelijks te hoeven scheren? Dan is de brazilian wax een effectieve behandeling voor u! Het schaamhaar wordt met hars verwijderd en blijft gemiddeld 2 weken weg. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren specialist.

 

De behandeling

Bij een Brazilian wax wordt schaamhaar verzorgd en verwijderd van de voorkant van het schaambeen, rond de uitwendige geslachtsorganen, tussen de bovenbenen en rond de anus. Afhankelijk van je voorkeuren kun je ervoor kiezen om al het haar in het gebied te verwijderen of een klein strookje haar aan de voorkant te laten. De behandeling kan als pijnlijk ervaren worden, maar dit is afhankelijk van uw pijn tolerantie. Vaak is dit gevoel bij de eerste behandeling het ergste. 

Vóór de behandeling

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om voor te bereiden op de behandeling: 

  • Zorg ervoor dat je haartjes tussen de 0,5 en 1,5 centimeter lang zijn. 
  • Vermijd de zon voor minimaal 24 uur voor de behandeling. 
  • Verminder vanaf een dag van tevoren uw alcohol en cafeïne-inname.
  • Draag ademende, katoenen ondergoed en een losse broek naar de afspraak. 
Tijdens de behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer 0,5 tot 1 uur. Dit is deels afhankelijk van het hoeveelheid haar. Allereerst zal de specialist naar jouw wensen vragen en daarna zal zij vragen om de broek/ rok uit te trekken en op de stoel te gaan liggen. De behandeling begint bij een reiniging, zodat de hars beter blijft zitten. Om de huid te beschermen wordt een pre-wax behandeling aangebracht. Daarna is het tijd voor het harsen. Tot slot wordt er een verzorging aangebracht om de irritatie te verzachten en ingegroeide haren te voorkomen. 

Ná de behandeling

Tijdens de behandeling geeft de specialist u een nazorgadvies. Wanneer u het advies opvolgt minimaliseert u de eventuele bijwerkingen die kunnen ontstaan. 

Voordelen
  • Een gladde bikinilijn;
  • Een vorm van diepe exfoliatie;
  • Harsen veroorzaakt minder snel uitslag, bultjes of andere irritatie in vergelijking tot epileren of scheren;
  • De haren worden bij de wortel verwijderd;
  • Verwijdert haren op moeilijk te bereiken plekken.
Overige informatie

De behandeling kan roodheid, verkleuringen en bultjes veroorzaken. Deze bijwerkingen trekken over het algemeen binnen 24 uur weg. Over het algemeen kunt u na 3-4 weken terugkomen wanneer de haren weer ongeveer 0,5 cm zijn gegroeid. Dit is natuurlijk afhankelijk van de snelheid dat uw haren groeien. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze brazilian wax? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.

× Hulp nodig?