Carbon Peeling

Overweeg je een behandeling voor verjonging van de huid? De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en geeft de huid tegelijkertijd een diepte reiniging. De behandelmethode is één van de nieuwste op het gebied van huidverbetering. Deze behandeling is geheel pijnloos en wordt uitgevoerd zonder het gebruik van chemische stoffen, dit in tegenstelling tot de huidige en bekende chemische peelings. 

De behandeling is perfect om de strijd aan te gaan tegen huidveroudering, (actieve) acne, ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen (ouderdomsvlekken).

 

Eerste behandeling

Vóór de eerste behandeling krijgt u eerst een intakegesprek, waarbij gekeken wordt naar de huidwensen en de huidconditie. Op basis hiervan wordt een op maat gemaakt behandelplan samengesteld en kunnen we direct beginnen met behandelen. Zorg ervoor dat je 3 tot 4 weken vóór de behandeling niet in de zon gaat, je de week voor de behandeling niet scrubt en dat je de dag van de behandeling geen make-up draagt.

Werking van  behandeling

Een Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, wat samen een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. De Carbon Laser Peeling is uitermate geschikt voor het verfijnen van vergrote poriën verfijnen en het verbeteren van een ongelijkmatige huidstructuur. Daarnaast is deze behandeling een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt. Heb je last van (actieve) acne, ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen (ouderdomsvlekken) ook dan biedt een Carbon Laser Peeling de oplossing. De behandeling heeft namelijk een positieve uitwerking bij de behandeling van bovenstaande huidaandoeningen.

De behandeling begint met een dieptereiniging, vervolgens wordt de medische koolstof aangebracht en wordt de huid behandeld met de carbon laser. Als laatste wordt er nog verzorging aangebracht op de huid.

Play Video

Benodigd aantal behandelingen

Direct na slechts één behandeling zult u zichtbaar verschil zien. Echter zijn er voor het optimale resultaat meerdere behandelingen nodig. Aangeraden wordt om te kiezen voor een kuur van 6 behandelingen. Tussen de behandelingen zit een periode van 2 tot 3 weken.

Voordelen

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels;
  • Stimuleert de productie van elastine;
  • Verstevigt en vernieuwt de huid;
  • Bevat geen gevaarlijke stoffen;
  • Heeft geen down time;
  • Geeft de huid een dieptereiniging;
  • Geschikt voor ieder huidtype;
  • Is geheel pijnloos.

Overige informatie

De behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten. De behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen die huid verdunnende producten gebruiken of mensen die huidkanker, psoriasis of vitiligo hebben. Twijfel je of de behandeling geschikt is voor u? Informeer dan bij onze specialist.

Zorg dat u de eerste maand na de behandeling niet in de felle zon gaat. De huid is extra gevoelig voor de zon. Gaat u naar buiten, zorg er dan voor dat u zich beschermt met een SPF30 zonneproduct.

Play Video

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze laser carbon peeling behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.