Laser ontharing

Zoekt u een permanente manier om van uw ongewenste haargroei af te komen? Dan is laser ontharing misschien wel wat voor jou. Bij Beauty Kliniek Weesp gebruiken wij een veilige, maar effectieve techniek van laser ontharing. U wordt behandeld door een ervaren en gecertificeerde specialist op het gebied van laser ontharing.  De specialist zal samen met u een behandelplan samenstellen voor het meest optimale resultaat.

Onze krachtige laser is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de donkere huid kan veilig gelaserd worden! Onze laser werkt met 3 verschillende golflengtes waardoor er zeer effectief gelaserd kan worden bij verschillende haartypes. Door deze 3 verschillende golflengtes met elkaar te combineren vormt dit een krachtig wapen tegen overbeharing. Op deze manier worden de haren op verschillende dieptes op een effectieve wijze behandeld. De apparatuur die gebruikt wordt is voorzien van een koeling, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

AFSPRAAK MAKEN: +31618826987

Eerste behandeling

Vóór de eerste behandeling voeren wij een gratis intakegesprek uit. Bij dit gesprek zullen wij kijken of u geschikt bent voor deze behandeling en of er geen sprake is van mogelijke contra-indicaties. Met een proefflits wordt er getest of de huid goed reageert op de behandeling. Vervolgens stelt de specialist samen met jou een gepersonaliseerd behandelplan samen, om het beste resultaat te kunnen behalen. 

Werking van  behandeling

Een Diode Laser geeft lichtflitsen af, die worden geabsorbeerd door het pigment dat zich net onder het haarzakje bevindt. Door de korte opwarming van het haarzakje, wordt het haarzakje vernietigd. De opwarming is kort genoeg om geen omliggende weefsels en cellen te beschadigen. De methode verwijdert de op dat moment groeiende haren. De specialist zal het apparaat instellen naar aanleiding van de huidskleur, haarkleur, haardikte en haardichtheid. 

Benodigd aantal behandelingen

Na slechts één behandeling is het resultaat van de laser behandeling zichtbaar. Voor een optimaal resultaat zijn echter 6-8 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van persoonlijke factoren. Dit komt omdat alleen zichtbaar haar kan worden verwijderd. Haren die nog in de ‘slapende’ fase zitten, kunnen pas worden verwijderd als ze beginnen met groeien. Elke haar kan zich in een andere fase bevinden (groeifase, overgangsfase en slapende fase). Alleen haren die zich in de groeifase bevinden zijn gevoelig voor de laser behandeling. 

Voordelen

  • Nooit meer scheerirritaties, of ingegroeide haartjes, of stoppeltjes en nooit meer ontstekingen aan de haarwortels. 
  • De behandeling is pijnloos;
  • Het resultaat is direct zichtbaar;
  • De resultaten zijn permanent;
  • Er zijn minder behandelingen nodig dan alternatieve ontharingsmethodes, zoals IPL;
  • Perfect om grote oppervlaktes te behandelen;
  • Korte behandeltijd;
  • Geschikt voor alle huidtypes;
  • Een gladde en egelere huid;
  • Veilige behandeling, uitgevoerd door een ervaren specialist.

Gezicht en lichaam

Laser ontharing is zowel geschikt voor het gezicht als het lichaam. Let op! Omdat u ná de behandeling directe blootstelling aan de zon moet voorkomen voeren wij geen laser behandelingen voor het gezicht uit in de zomer. Wilt u een afspraak maken voor het gezicht, dan kunt u die vanaf september weer inboeken.

Gezicht: bovenlip, kin, hals, wangen, gehele gezicht en wenkbrauwen.
Lichaam: oksels, borsten en tepels, onderarmen, hele armen, nek, rug, schouders, borst, buikstreep, buik, bikinilijn, schaamstreek, bovenarmen, onderbenen, bovenbenen, benen compleet en billen. 

Overige informatie

De kop van de laser wordt gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aan zal voelen. Ná de behandeling raden we aan om direct zonlicht te vermijden. Tussen de behandelingen zit een periode van 4-6 weken (4 weken voor het gezicht en 6 weken voor het lichaam). De duur van een behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Tijdens één behandeling is het mogelijk om meerdere gebieden te laten laseren. Ná de behandeling kan de huid er rood uitzien, dit trekt echter vanzelf weg.

We willen u vragen om het te behandelen gebied te scheren, voorafgaand aan de behandeling.

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze laser ontharing behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Of bel naar +31618826987 om gemakkelijk een afspraak in te plannen.